parallax background

Upravno vijeće


parallax background
predsjednik udruge

Boris Popović

Alarm automatika d.o.o.


Oženjen, otac dvije kćeri studentice. Osnovnu i srednju školu završio u Rijeci, diplomirao elektrotehnički fakultet u Zagreb na FERu, zgotovio MBA 2000 g. na Bledu (IEDC). 1989. osniva tvrtke Alarm automatika i Alarm express zajedno s dugogodišnjim prijateljem Branimirom Vukovićem. Tvrtka je prisutna u 10 zemalja regije te zapošljava više od 150 ljudi i jedan je od lidera u industriji tehničke zaštite u regiji. Društveno je aktivan u nekoliko udruga građana te član Partnerskog vijeća PGŽ i Nacionalnog vijeća za znanost. Predsjednik je Savjeta za konkurentnost UA Rijeka. Kao bivši sportaš - veslač, još uvijek aktivan kao veteran u VK Jadran Rijeka.  
“Član sam poslovnog kluba jer mislim da mogu dati doprinos ovom, za Rijeku generacijskom projektu, a umjesto da kritiziram, želim biti kreativan, stvarati vrijednosti i utjecati na živote svojih sugrađana na način da Rijeka bude ljepše, radosnije i bolje mjesto za život koje privlači, razvija i zadržava prave ljude.”
dopredsjednik udruge

Vladimir Mozetič

Medica Moderna d.o.o.


Doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med. rođen je 1967.godine u Rijeci. Radio je kao znanstveni novak, specijalizant i specijalista urologije pri Klinici za urologiju KBC Rijeka. Od 2006. do 2016. godine bio je zaposlen u Specijalnoj bolnici “Medico” u Rijeci, u kojoj je od 2008. godine bio i ravnatelj. Sada obnaša funkciju ravnatelja Doma zdravlja Primorsko-goranske županije. Izabran je u zvanje docenta 2012.g. pri Medicinskom fakultetu u Rijeci u područjima urologije i menadžmenta u zdravstvu. Godišnju nagradu Hrvatske udruge menadžera (CROMA) primio je za „Projekt godine“ 2013.g., a 2015.g. primio je godišnju nagradu grada Rijeke za promociju zdravstvenog turizma kao značajne gospodarske grane u regiji. Predsjednik je Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, te predsjednik Sekcije medicinskog turizma pri Zajednici zdravstvenog turizma Hrvatske gospodarske komore. Član je Europske urološke asocijacije i Upravnog odbora Hrvatskog urološkog društva, kao i Savjeta za zdravlje Primorsko-goranske županije, te Savjeta za konkurentnost Urbane aglomeracije Rijeka.  

“Motive sudjelovanja u radu Udruge PartneRi našao sam u želji za okupljanjem istomišljenika oko projektata koji će u prvom redu unaprijediti kulturu suradnje, kulturu komunikacije i kulturu odgovornosti, te na taj način doprinijeti kvaliteti života u Rijeci i regiji. Stimulativno okruženje, kreativnost i realizacija raznih oblika suradnje koji nudi poslovni klub PartneRi, nagovješćuju da bi projekt EPK 2020 trebao biti pokretač pozitivnih smjernica razvoja.”
tajnik udruge/likvidator

Ana Mendrila Dobrović

Odvjetničko društvo Stanić i partneri d.o.o.


Ana Mendrila Dobrović, rođena 1983.g. u Rijeci gdje je i diplomirala na Pravnom fakultetu. Radi kao odvjetnica u Odvjetničkom društvu Stanić i partneri d.o.o. Bivša sportašica-plivačica, članica nekoliko udruga građana te članica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Rijeka.  

''Član sam poslovnog kluba jer je to jednostavan način da pratim razvoj kulturnog života grada pa čak da na njega i utječem i time budem njegov dio, što mi pruža veliko zadovoljstvo. Radom udruge osnažuje se i ostvaruje ideja da svatko od nas ima snagu i mogućnost biti aktivni sudionik razvoja lokalne zajednice, a ne samo nijemi promatrač.''
član upravnog vijeća

Danko Žitinić

Aestus d.o.o.


Direktor i vlasnik konzultantske tvrtke Aestus d.o.o. U suradnji s partnerima obavlja poslovno modeliranje, istraživanje tržišta i operativno upravljanje projektima s naglaskom na digitalna rješenja i održivi razvoj. Trenutno je na doktorskom studiju gdje razvija svoju disertaciju u polju opće ekonomije i menadžmenta održivog razvoja.  

“Kao tvrtka pridružili smo se klubu zbog kreativnosti koja je usko vezana uz naše polje poslovanja. Važno nam je kreativno stvaranje i poticanje razvoja kulture u našem okruženju. Svakodnevno svjedočimo pozitivnim učincima kulture na društvo. S obzirom na to da je cilj kluba poticanje svijesti o ulaganju u kulturu kao području koje može stvoriti dodanu vrijednost gospodarskom sektoru te potaknuti pozitivne promjenu u društvu, počašćeni smo pozivom te poziv nismo mogli odbiti.”
član upravnog vijeća

Gordana Nikolić

Institut za razvoj cjeloživotnog učenja PAR


Doc.dr.sc. Gordana Nikolić, jedina je vlasnica i dekanica visoke obrazovne ustanove u Hrvatskoj. Zanimljiv spoj karijere u znanosti i gospodarstvu, godinama joj donosi mnogobrojne nagrade: od Poduzetnice godine u Hrvatskoj, nagrade Primorsko goranske županije za iznimna međunarodna postignuća, nagrade Grada Rijeke za izniman doprinos na području visokog obrazovanja i poduzetništva do svjetskog ekonomskog foruma žena koji joj je u New Delhiju 2018. godine dodijelio nagradu „Exceptional Women of Excellence“. Ovo priznanje dodjeljuje se izuzetnim ženama za njihovu izvrsnost u poslu kojim se bave i kojim pridonose razvoju zajednice u kojoj žive i rade.  

“Jedan od ciljeva PAR-a razvoj je lokalne zajednice čime kreiramo okruženje u kojem ćemo zadovoljniji živjeti…… Voljeni grade za tebe dišem i dobro je činiti dobro!”
član upravnog vijeća

Marina Pulišić

JGL d.d.


Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila je 1983. godine. Iste godine zaposlila se u Ljekarni „JADRAN“, u tadašnjem Galenskom laboratoriju. Prvih nekoliko godina rada posvetila je produbljivanju znanja u području farmaceutske tehnologije što je rezultiralo da je 1991. stekla titulu specijalista farmaceutske tehnologije. Posvetivši se tom dijelu struke, farmaceutskoj tehnologiji, Marina Pulišić je u JADRAN - Galenskom laboratoriju obavljala poslove farmaceuta tehnologa, voditelja proizvodnje te voditelja strateške poslovne jedinice Lijekovi. Paralelno sa stručnim znanjima stjecala je i meneđerska znanja, poticana stalnom željom za učenjem i napretkom. Trenutno je član Upravnog odbora JGL-a, zadužena za korporativne poslove. Tijekom cijelog radnog vijeka, aktivni je i svesrdni promotor farmaceutske struke, naglašavajući pri tom sve vrednote ovog interdisciplinarnog područja koje stručnjaku daje izvanrednu širinu i platformu za obavljanje najodgovornijh funkcija.  

“U Poslovnom klubu PartneRi zastupam tvrtku JGL u kojoj sam član Upravnog odbora. Sve što se događa u gradu Rijeci direktno je povezano sa životom JGL-a, a vjerujem da vrijedi i obrnuto. Želja da se doprinese boljitku lokalne sredine vrlo je snažna, znamo da povezivanjem, kvalitetnim komuniciranjem i dijeljenjem možemo postići puno. Čvrsto vjerujem da Poslovni klub PartneRi može postati platforma koja će ujediniti sve pozitivno i napredno što ovaj grad ima.”
član upravnog vijeća

Sandro Viškanić

Nekretnine d.o.o.


Sandro Viškanić, dipl. ing. geodezije. Rođen 07.02.1973. u Rijeci. Diplomirao na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1999. godine. Direktor i vlasnik tvrtke Nekretnine d.o.o. za geodetske poslove. Član Rotary kluba Rijeka.  

“Članstvo u Poslovnom klubu PartneRi za mene je logičan slijed aktivnosti u zajednici i poslovnom okruženju. Kroz članstvo vidim priliku za filantropsko djelovanje kroz jasno definirane ciljeve koji za posljedicu imaju bolje i ugodnije okruženje za život građana.”
parallax background

Poslovni klub PartneRi
Delta 5/II
Rijeka 51000

OIB: 98454118392
IBAN: HR7323600001102725320
Email: info@partneri.hr